beagency8-offer-icon1

Voin olla brändimatkallasi tukena kaikissa vaiheissa.

0,5 - 1 pv

Brändikartoitus, havainnot ja sparraus

0,5 - 2 pv

Suunnitelmien teko

0,5 - 5 pv

Markkinoinnin käytännön toteutus

Keskitytään mielikuvien muuttamiseen ja asiakastyytyväisyyteen, millä saadaan aikaan tuloksia.

Brändikonsultointi

brandikonsultointi(2)
IDEAT, STRATEGIAT, ASIAKKAAT

Brändin kehittämiseen

 • Miten vien ideani käytäntöön ja kaupallistan ne?
 • Miten erotun muista ja luon kilpailuetua?
 • Miten parannan asiakastyytyväisyyttä?
 • Miten saan asiakkaat sitoutumaan ja ostamaan enemmän?
 • Mistä löydän uusia asiakkaita?

Tiesitkö, että brändi, eli mielikuva sinusta, on lopulta ainut omaisuus, joka yrityksellä on? Autamme, kun haluat paremman ymmärryksen siitä, millaisena yrityksesi näyttäytyy nyt ja miten mielikuvaa voidaan muuttaa, niin että yrityksesi brändiomaisuus kehittyy entistä positiivisemmaksi. Brändin kehittämisellä pyritään siihen, että asiakas kokee palvelusi hyödylliseksi ja että hän haluaa olla osa tarinaasi. Ytimen löytämisessä kirkastetaan brändisi sellaiseksi, johon asiakkaasi haluaa sitoutua ja on helppo sitoutua.

Markkina on täynnä osaamista, hienoja teknologisia innovaatioita ja kilpailua. Miten sinä voit erottua? YRIN auttaa myös innovaatiosi tai palvelusi kaupallistamisessa. 

Markkinointikonsultointi

markkinointikonsultointi(3)
MARKKINOINTI, KANAVAT, ILMEET

Markkinointiviestinnän kehittämiseen

 • Mitä kanavia minun kannattaa käyttää ja miten? Mihin rahoja ei kannata tuhlata?
 • Miten vien yrityksen vahvemmin digiin?
 • Miten teen itsestäni tunnistettavan ja muistettavan?
 • Miten minun tulisi viestiä asiakkailleni?
 • Miltä minun tulisi näyttää?

Selkeä markkinointiviestintä takaa sen, että loppuasiakkaasi ymmärtää hyödyn, jota tarjoat. Onko yrityksellesi selkeää, millä viestillä tavoitat asiakkaasi ja vaikutat hänen ostopäätökseensä ja -käyttäytymiseensä? Usein myös riittää, että muutamat asiat tehdään hyvin ja huolella - kaikkeen ei tarvitse revetä. Meiltä onnistuu vuosien kokemuksella sekä copywriting että visuaalinen suunnittelu. Meillä on hyppysissämme se naru, josta vetämällä saa tuloksia aikaan. Taito, jolla saamme sinut näyttämään paremmalta, kauniimmalta ja suuremmalta. Loistavasti suunniteltu digi saa asiakkaasi osaksi tarinaasi, eli "olemaan FÖLJYS", auttaa asiakastasi sekä parhaimmillaan sitouttaa hänet oman brändisi puolestapuhujaksi. 

Palvelusi ja tuotteesi ansaitsevat lisäksi arvoisensa näkyvyyden. Laadukas KORIA visuaalinen ilme ja pysäyttävät kuvat saavat asiakkaasi kohdistamaan mielenkiintonsa juuri sinun tarinaasi. Pystymme auttamaan etenkin silloin, mikäli kaipaat tuotekuvauksia aidoissa, näyttävissä luontoympäristöissä.


Puolen päivän pikasparri

Niin kivaa kuin strategioiden ja suunnitelmien pyöritteleminen onkin, ja usein hyödyllistäkin, niin usein etenkin pienyrittäjillä on tarve päästä nopeasti asioissa eteenpäin. Siksi olen käytännössä kokenut hyödylliseksi tarjota puolen päivän sparrauspakettia yksittäisten haasteiden läpikäymiseen ja ohjeistuksiin. Tämä noin 3-4 h pikasparri ei sisällä mitään kirjallista materiaalia tai raportteja, vaan nimensä mukaisesti nopean sparrauksen yrittäjän tai yrityksen kanssa, jolla päästään usein erinomaisiin ja nopeisiin tuloksiin, tai saadaan ainakin asioita hyvin alulle. Pikasparrin jälkeen voidaan jatkaa asteittain aina eteenpäin. Pikasparri jaetaan useimmiten tehokkaisiin 2 + 2 h pätkiin. 

Pikasparrin hinta 450 € + alv. 

Tavoitteena uskallus ja muutos

Konsultointini tavoitteena on, että asiakas:
 • näkee asiat isossa mittakaavassa samalla kuin hahmottaa paremmin pieniä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat kokonaiskuvaan
 • keksii tapoja tehostaa aiempaa toimintaa ja löytää tarvittavan muutoksen
 • saa muutoksilla aikaan näkyviä tuloksia
 • saa itsevarmuutta ja uskallusta asioiden toteuttamiseen

Asiakkailta

 • Työskentely Heidin kanssa oli sujuvaa, tehokasta ja todella saimme aikaan sen, mitä lähdimme tavoittelemaan. Voin suositella lämpimästi! Olen saanut myös motivaatiota suunnitelmien toteuttamiseen ja jokainen sparrauskerta on tuonut uusia ajatuksia sekä virittänyt jo olemassa olevaa toimintaa eri suuntaan. On todella arvokasta, että ammattilainen sparraa ulkopuolisen silmin ja pystyy lainaamaan ikään kuin hänen näkökulmaa myös yrittäjälle. Heidi myös kuuntelee sparrattavaa ja osaa suhteuttaa tulevat toimenpiteet sen mukaan, mikä on realistisin tapa edetä ja tehokkainta siinä hetkessä. Olen todella kiitollinen sparrista ja konsultoinnista!
  Minna Anttila
  Individual Insight, Minna Anttila
 • Olemme tehneet markkinointiyhteistyötä Heidin kanssa jo usean vuoden ajan. Käytännössä Heidi on pienen yrityksemme ulkoistettu ’markkinointiosasto’, ja yhteistyömme on muovautunut vuosien varrella niin kiinteäksi, että Heidi on jo melkein osa meidän tiimiä. Kuten yrityksissä yleensäkin, näemme oman toimintamme sisältä päin emmekä osaa asettua palvelujamme tarvitsevan yrittäjän asemaan. Heidi on tuonut meille uutta näkemystä siitä, miten asiakkaat näkevät meidät ja minkälaiset seikat vaikuttavat heidän ostokäyttäytymiseensä. Heidin asiantuntemus korostuu erityisesti sähköisten kanavien valinnassa – miten valita oikeat kanavat halutulle kohderyhmälle. Suosittelemme lämpimästi ottamaan Heidi mukaan yrityksen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.
  Eija Majuri
  Tilipalvelu Profitas, Eija Majuri
 • Milka Tauru
  Brändikonsultointi auttoi selkeyttämään omaa visiota tulevaisuudesta ja antoi konkreettisia käytännön keinoja, joilla tämän unelman saavuttaminen mahdollistuu. Aiemmin sekavalta tuntunut kokonaisuus on nyt hyvin jäsennelty paketti. Matka menestykseen voi alkaa! Lämmin kiitos!
  Milka Tauru
  Milka Tauru
 • Maria Matilainen
  Heidin sparraus oli raikas tuulahdus omaan työhöni yrittäjänä. Markkinoinnin ammattilaisena Heidi näki nopeasti, millä tavalla omaa osaamistani voisi kehittää ja miten muuttaa osaaminen myös asiakkaan näkökulmasta selkeiksi tuotteiksi. Heidi uskaltaa sanoa rohkeasti myös sen, mikä ei toimi. Heidin innostava olemus, vahva ammattitaito, nopea kyky suunnitella, laskea ja antaa vinkkejä olivat juuri sitä mitä tarvitsin. Puolen päivän mittaisessa sparrauksessa ehdimme paljon ja sain konsultoinnista paljon enemmän kuin osasin odottaa.
  Maria Matilainen
  Maria Matilainen
 • Suunniteltiin Heidin kanssa brändäystä ja markkinointimateriaaleja yritykselleni. Oli ilo sparrailla ihmisen kanssa, jolla on heti visuaalinen näkemys lopputuloksesta. Asiat hoitui sovitussa ajassa ja tekeminen oli tehokasta. Käytän Heidin palveluita varmasti myös jatkossa ja suosittelen muillekin!
  Elina Rantamäki, VILLAge Villapatjat

Tai opiskele itsenäisesti

Olen tehnyt itseopiskelua varten kaksi erillistä luentoa, jotka voit tilata joko erikseen tai edullisempana settinä yhdessä.