Yrin, Följys ja Koria

Näillä kolmella palvelulla löydät ytimesi ja loistat.

#olevälkympi

YRIN – kirkastat brändisi

Markkina on täynnä osaamista, hienoja teknologisia innovaatioita ja kilpailua. Miten sinä voit erottua? YRIN auttaa innovaatiosi tai palvelusi kaupallistamisessa. Selkeä markkinointiviestintä takaa sen, että loppuasiakkaasi ymmärtää hyödyn, jota tarjoat. Ytimen löytämisessä kirkastetaan brändisi sellaiseksi, johon asiakkaasi haluaa sitoutua ja on helppo sitoutua.

BRÄNDIN KEHITTÄMINEN

Tiesitkö, että brändi, eli mielikuva sinusta, on lopulta ainut omaisuus, joka yrityksellä on? Autamme, kun haluat paremman ymmärryksen siitä, millaisena yrityksesi näyttäytyy nyt ja miten mielikuvaa voidaan muuttaa, niin että yrityksesi brändiomaisuus kehittyy entistä positiivisemmaksi. Brändin kehittämisellä pyritään siihen, että asiakas kokee palvelusi hyödylliseksi ja että hän haluaa olla osa tarinaasi sitoutumalla siihen.

MARKKINOINNIN JOHTAMINEN

Tiedätkö, mitä ympärilläsi tapahtuu ja miten muutoksiin tulisi reagoida? Tiedätkö, millaiset suunnitelmat todennäköisimmin onnistuvat? Autamme, mikäli tarvitset analyyttisen silmäparin sekä todistetusti menestyksekästä strategista suunnittelua, joka on samalla sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa.

PALVELUMUOTOILU

Onko palveluvalikoimasi kunnossa vai kaipaisiko se jotakin uutta? Sellaista, mitä kilpailijalla ei vielä ole? Tietävätkö asiakkaasi, mitä oikeasti myyt, mikä on osaamisesi ja onko se helppo ostaa? Vai pidätkö vahingossa kynttilää vakan alla piilossa? Miten voisit tuotteistaa palvelusi entistä paremmin? Meillä on pitkä kokemus uudenlaisten palveluiden luomisesta ja tuomisesta markkinoille. Palvelu on yksi tärkeimmistä kilpailuvalteista.

LUOVA SUUNNITTELU JA SISÄLLÖT

Onko yrityksellesi selkeää, millä viestillä tavoitat asiakkaasi ja vaikutat hänen ostopäätökseensä ja -käyttäytymiseensä? Meiltä onnistuu vuosien kokemuksella sekä copywriting että visuaalinen suunnittelu. Meillä on hyppysissämme se naru, josta vetämällä saa tuloksia aikaan. Taito, jolla saamme sinut näyttämään paremmalta, kauniimmalta ja suuremmalta.

PALVELUN KESTO

YRIN-palvelu: Jo noin 3-5 päivässä saadaan paljon aikaan, mutta hankkeemme määritellään aina yksilöllisesti etukäteen sekä laajuuden että tarpeiden suhteen. Usein YRIN sisältää ainakin nämä osa-alueet: strateginen analyysi, brändin ytimen löytäminen, sisään- ja ulospäin näkyvän viestin kiteyttäminen ja kirkastaminen, esimerkkitekstit sekä erottautuminen kilpailijoista.

Nyt tarjolla myös Välkky-luentosarja yrittäjille!

Miten rakennetaan menestynyt brändi? Ja miten saavutetaan 100 %:in asiakastyytyväisyys?

FÖLJYS – digi ja some haltuun

Olemalla läsnä oikeissa kohderyhmissä ja yhteisöissä vahvistat brändiäsi. FÖLJYS auttaa sinua analysoimaan omalle liiketoiminnallesi keskeiset digitaaliset mediat ja niiden kohdeyleisöt. Luomme selkeän pelikirjan sille, miten sinun kannattaa eri digikanavissa toimia ja esiintyä, jotta olet vakuuttava, yksilöllinen ja erottuva. Yhdessä käymme läpi myös sen, miten some- tai digimainontaa kannattaa toteuttaa parhaan vaikuttavuuden ja myynnin aikaansaamiseksi – kustannustehokkaasti.

Digi voi olla tänä päivänä helposti täynnä silppua ja ylitsevuotavaa tarjontaa. Valitettavasti myös paljon turhia rahareikiä täynnä. Autamme sinua keskittymään digissäkin siihen oman brändisi kannalta oleellisempaan ja unohtamaan loput. Riittää, että muutamat asiat tehdä hyvin ja huolella – kaikkeen ei tarvitse revetä, vaikka monet niin väittävätkin. Tehokkaimman tuloksen saat aikaan, kun tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Meillä on tästä pitkä ja tuloksekas kokemuspohja.

Diginäkyvyytesi kautta asiakas tunnistaa ja muistaa yrityksesi. Hän saa itselleen kohdennettua ja oikeaan hetkeen sopivaa ja tarpeellista viestintää. Digin kautta voit myös huomattavasti auttaa asiakastasi ja antaa hänelle mahdollisuuden olla yhteydessä yritykseesi. Loistavasti suunniteltu digi saa asiakkaasi osaksi digitarinaasi ja parhaimmillaan sitouttaa hänet oman brändisi puolestapuhujaksi. Hyvin toteutettu digimarkkinointi on erittäin tehokas myyntikanava.

OTA DIGI JA SOME HALTUUN!

  • eri tavat tavoittaa asiakkaasi digikanavissa
  • tavat helpottaa asiakkaasi arkea sekä sitouttaa asiakkaasi
  • nettisivut
  • some-profiilit, -sivut ja -sisällöt
  • some-mainonta
  • uutiskirjeet jne.

PALVELUN KESTO

FÖLJYS-palvelu: Jo noin 5 päivässä saadaan paljon aikaan, mutta hankkeemme määritellään aina yksilöllisesti etukäteen sekä laajuuden että tarpeiden suhteen. Usein FÖLJYS sisältää ainakin nämä osa-alueet: nettisivut (kokonaan uudet tai vanhojen facelift ja kiteytys), some-kanavien suunnitelma, uutiskirjepohja, some-mainoskuvia ja -tekstejä sekä some-mainontaa.

Nyt tarjolla myös Välkky-luentosarja yrittäjille!

Miten rakennetaan menestynyt brändi? Ja miten saavutetaan 100 %:in asiakastyytyväisyys?

KORIA – kuvallinen viestintä

Palvelusi ja tuotteesi ansaitsevat arvoisensa näkyvyyden. Laadukas visuaalinen ilme ja pysäyttävät kuvat saavat asiakkaasi kohdistamaan mielenkiintonsa juuri sinun tarinaasi. Kuvallinen viestintä on tärkeää myös tapahtumissa ja etenkin digitaalisessa markkinoinnissa. Sinulla on nykymaailmassa vain hetki aikaa saada kiinnostus aikaan. KORIA-ilme hyödyntää sen hetken.

Pystymme auttamaan etenkin silloin, mikäli haluat tuotekuvauksia aidoissa, näyttävissä ympäristöissä. Teemme jatkuvasti kuvausmatkoja ympäri Eurooppaa, etenkin vuoristoseuduilla. Koira-alan tapahtumakuvauksissa tavaramerkkinämme on erityisesti yhteisistä hetkistä kumpuava aito ilo. Bravuurejamme ovat myös vauhdikkaat ja sporttiset kuvat. 

KORIA-palvelu: Määritellään tarpeen mukaan. Yksi kuvauspäivä sisältää aina lisäksi toisen kuvankäsittelypäivän, sekä toki matkat. Riippuen tarpeesta ja kuvausolosuhteista, kuvat laskutetaan joko kuva kerrallaan tai isompana kokonaisuutena.

OTA YHTEYTTÄ!

CEO, brändistrategi
Heidi Hendrell
045 6696799
[email protected]
61500, Isokyrö