BRÄNDIKORJAAMO VÄLKYN TILAUSEHDOT

Voimassa 10.11.2021 alkaen

Näitä tilausehtoja sovelletaan Brändikorjaamo Välkyn (jäljempänä “Välkky”), välkky.fi-palvelussa (jäljempänä “Palvelu”) tarjottavien maksullisten tuotteiden ja palveluiden tilauksiin ja toimituksiin.

1. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN
Palvelua tai tuotetta koskeva sopimus syntyy, kun tilaaja on hyväksynyt nämä tilausehdot ostotilanteessa. Palvelun käyttö edellyttää palveluun soveltuvaa laitetta, verkkoselainta ja verkkoyhteyttä, joiden hankkimisesta vastaa ja kustannukset maksaa Asiakas.

2. TILAUKSEN VOIMASSAOLO JA MAKSAMINEN
Palvelun tai tuotteen toimituksen katsotaan alkavan, kun Välkky on lähettänyt asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Välkky laskuttaa tilauksen sen tekohetkellä.

Asiakas voi valita kassalla tilauksen maksamisen Paytrailin tarjoamien eri maksutapojen väliltä:

  • Paytrail: suomalaiset verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki), kortti- ja luottokorttimaksut (Visa, MasterCard, American Express) sekä MobilePay

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

3. PERUUTTAMISOIKEUS

Peruuttamisoikeutta ei ole Välkyn digitaalisten palveluiden ostoon liittyen (verkkovalmennus, verkkoluennot). Kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti tilaajalla ei ole oikeutta peruuttaa tekemäänsä Palvelun tilausta sen jälkeen, kun Välkky on lähettänyt tilaajalle tilausvahvistuksen tai, kun Palvelun toimittaminen on muulla tavoin tilaajan suostumuksen perusteella aloitettu.

4. TILAUKSEN TOIMITUS

Digitaalisen palvelun oston yhteydessä tilaus toimitetaan heti tilausvahvistuksen yhteydessä.

5. TILAUKSEN HINTA
Tilauksen hinta perustuu kulloinkin voimassa olevaan hinnastoon. Tilaushinnat ovat nähtävissä Palvelun verkkokaupassa osoitteessa välkky.fi/kauppa. Välkyllä on oikeus muuttaa hintoja näissä tilausehdoissa määritellyllä tavalla.

6. TILAUSEHTOJEN MUUTOKSET
Välkyllä on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja sekä Palvelun tilaushintoja ja käyttöehtoja. Näiden tilausehtojen ja tilaushintojen muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Palvelun verkkosivuilla tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia.

7. SOPIMUKSEN PURKAMINEN
Välkky voi päättää sopimuksen välittömin vaikutuksin, jos tilaaja on rikkonut näitä ehtoja olennaisella tavalla eikä huomautuksesta huolimatta ole korjannut menettelyään. Tällaiseksi katsotaan mm. palvelusta maksamatta jättäminen maksuhuomautuksen jälkeen.

8. TIETOSUOJA
Välkky käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojaselosteen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti, noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

9. PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVAT EHDOT
Asiakkaalla on tilaamaansa digitaaliseen materiaaliin katseluoikeus 12 kk tilauksensa jälkeen. Tämän jälkeen materiaali voidaan poistaa asiakkaan saatavilta.

10. IMMATERIAALIOIKEUDET
Asiakkaalla ei ole oikeutta taltioida, välittää tai levittää yleisölle, esittää tai näyttää julkisesti tai käyttää Palvelua tai sen kautta vastaanottamiaan sisältöjä. Asiakas voi yksityistä käyttöä varten tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa otteita sisällöstä. Asiakas ei saa käyttää Palvelua Välkyn tai kolmannen osapuolen tekijän- tai muita oikeuksia loukaten. Tätä sopimusehtoa rikkova asiakas vastaa täysimääräisesti Välkylle tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

11. TIETOTURVALLISUUS
Asiakas on tietoinen siitä, että avoimen tietoverkon käyttö sisältää tietoturvallisuusriskin. Välkky ei vastaa asiakkaan tietoturvallisuudesta Palvelua käytettäessä. Asiakas vastaa itse Palvelun ja asiakkaan tietokoneiden tai muiden vastaavien laitteiden suojauksesta ja tietoturvasta.

12. ASIAKKAAN TIETOJEN REKISTERÖINTI JA KÄYTTÖ
Välkky kerää ja rekisteröi tietoja asiakkaasta Välkyn asiakasrekisteriin. Rekisterinpitäjä on Brändikorjaamo Välkky. Tietosuojaseloste, jossa selvennetään tietojen käytön tarkoitus, on jokaisen nähtävillä Palvelun verkkosivustolla.

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa Brändikorjaamo Välkyn asiakasrekisterissä olevat asiakasta itseään koskevat tiedot henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

13. EHTOJEN VOIMASSAOLO

Nämä ehdot tulevat voimaan ehtojen alussa merkittynä päivämääränä ja ovat voimassa toistaiseksi. Ehtoja sovelletaan myös aiemmin asiakkaan ja Palvelun omistajan välillä solmittuihin voimassa oleviin sopimuksiin ja ehdot korvaavat aiemmin voimassa olleet Palvelun käyttöehdot.

Tällä sopimuksella ei rajoiteta asiakkaalle pakottavasta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä seuraavia oikeuksia.

13. PALVELUNTARJOAJAN YHTEYSTIEDOT

Brändikorjaamo Välkky / Dogomo Oy
Postiosoite: Riihimäentie 11, 61500 Isokyrö
Y-tunnus: 2812633-4
Vastuuhenkilö: Heidi Hendrell
Puhelin: 045 669 67 99

Palvelun sisältöä ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä voi lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]älkky.fi.