Inspiroidun siitä, että saan auttaa yrittäjiä ja yrityksiä. Löytää yhdessä sellaiset eväät, joilla yritys voi ponnistaa menestyksekkäästi vuosia eteenpäin.

Minulle jokainen brändiprojekti on yhtä inspiroiva ja innostava kuin omien brändieni kehittäminen. Analysointi, ideointi ja ratkaisujen löytäminen yhdessä yrittäjän kanssa on kuin palapelin rakentamista, jossa jokaisen palan löytäminen ja paikoilleen laittaminen tuo suurta iloa.

”Brändityössä minulle on tärkeintä rehellisyys asiakkaita ja omaa toimintaa kohtaan – vain silloin voi yritys voittaa. Pikavoitot kun harvoin kuuluvat menestyksekkääseen brändiin.”


Heidi Hendrell

Toimitusjohtaja, brändistrategi, markkinoinnin konsultti, koira-alan startup-yrittäjä ja verkkokauppias

ROOLIT

 • Omistaja, CEO, Brändikorjaamo Välkky
 • Brändi- ja markkinointikonsultti ja mentori
 • Omistaja ja palvelujohtaja sekä verkkokauppias sporttirakki.fi
 • Omistaja ja verkkokauppias joyofdogsports.fi
 • Lue tarkemmin työn jäljestä eli omien brändien ja yrityksen menestyksestä

TAUSTAA

 • Työskennellyt aiemmin markkinointipäällikkönä ja erilaisissa viestinnän ja markkinointiviestinnän asiantuntijatehtävissä niin suomalaisissa kuin kansainvälisissäkin yrityksissä
 • Kehittänyt täysin uudenlaisen ja menestyksekkään nettipohjaisen koiraharrastuskonseptin Suomeen
 • Kehittänyt kotimaisen #koiraurheilunilo®-tuotemalliston koiraharrastajille ja vienyt malliston myös kansainväliseen verkkokauppamyyntiin
 • Ollut mukana verkkopalvelujen kehityksessä vuodesta 1998 lähtien
 • Sekä B2B- että B2C-konsultointia
 • Käy pitämässä luentoja ja sparraustilaisuuksia oppilaitoksissa ja tapahtumissa yrittäjyydestä ja palveluiden kehittämisestä

KOULUTUS & TUNNUSTUKSET

 • Filosofian maisteri, FM (2006, pohjoismaiset kielet ja markkinointi)
 • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 2018
 • Markkinoinnin johtamisen erikoisammattitutkinto 2014
 • Copywriterin tutkinto 2012
 • Markkinointi-instituutin ”Vuoden tunnistettavin muutos” -kilpailun voittaja 2012: näkyvin muutos oman toiminnan ja sitä kautta työympäristön tuloksellisessa kehittämisessä
 • Vuoden Yrittäjä 2022 (Isonkyrön Yrittäjät)

MUUTA

 • Koiravalokuvauksia lähes 20 v kokemuksella
 • Vapaa-aika: koirat ja vaellusmatkailu

Asiakkaiden kertomaa

Minna Anttila

Voin suositella lämpimästi!

Työskentely Heidin kanssa oli sujuvaa, tehokasta ja todella saimme aikaan sen, mitä lähdimme tavoittelemaan. Voin suositella lämpimästi! Olen saanut myös motivaatiota suunnitelmien toteuttamiseen ja jokainen sparrauskerta on tuonut uusia ajatuksia sekä virittänyt jo olemassa olevaa toimintaa eri suuntaan. On todella arvokasta, että ammattilainen sparraa ulkopuolisen silmin ja pystyy lainaamaan ikään kuin hänen näkökulmaa myös yrittäjälle. Heidi myös kuuntelee sparrattavaa ja osaa suhteuttaa tulevat toimenpiteet sen mukaan, mikä on realistisin tapa edetä ja tehokkainta siinä hetkessä. Olen todella kiitollinen sparrista ja konsultoinnista!

Eija Majuri

Suosittelemme lämpimästi ottamaan Heidi mukaan yrityksen markkinoinnin suunnitteluun

Olemme tehneet markkinointiyhteistyötä Heidin kanssa jo usean vuoden ajan. Käytännössä Heidi on pienen yrityksemme ulkoistettu ’markkinointiosasto’, ja yhteistyömme on muovautunut vuosien varrella niin kiinteäksi, että Heidi on jo melkein osa meidän tiimiä. Kuten yrityksissä yleensäkin, näemme oman toimintamme sisältä päin emmekä osaa asettua palvelujamme tarvitsevan yrittäjän asemaan. Heidi on tuonut meille uutta näkemystä siitä, miten asiakkaat näkevät meidät ja minkälaiset seikat vaikuttavat heidän ostokäyttäytymiseensä. Heidin asiantuntemus korostuu erityisesti sähköisten kanavien valinnassa – miten valita oikeat kanavat halutulle kohderyhmälle. Suosittelemme lämpimästi ottamaan Heidi mukaan yrityksen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Todellakin tyytyväinen!

Heidillä on kyllä aivan mieletöntä osaamista! Sain samassa paketissa strategista näkemystä yritykseni brändin kehittämiseen sekä uskomatonta kykyä hahmottaa pieniäkin yksityiskohtia. Todellakin tyytyväinen!

Vihdoinkin tiedän, mitä tehdä jatkossa

Jokaisen yrittäjän tulisi jutella edes hetki Heidin kanssa, niin saa taatusti ajatuksia firmansa kehittämiseen sekä luottoa siihen, että mitään turhaa ei kannata tehdä vaan keskittyä oleelliseen. Vihdoinkin tiedän, mitä minun tulee tehdä jatkossa.

Innostava ja inspiroiva puhuja!

Heidi kävi puhumassa oppilaitoksessamme yrittäjyydestä ja markkinoinnista ja hän oli kaikkien mielestä aivan mahtavan innostava ja inspiroiva puhuja!

Milka Tauru

Matka menestykseen voi nyt alkaa!

Brändikonsultointi auttoi selkeyttämään omaa visiota tulevaisuudesta ja antoi konkreettisia käytännön keinoja, joilla tämän unelman saavuttaminen mahdollistuu. Aiemmin sekavalta tuntunut kokonaisuus on nyt hyvin jäsennelty paketti. Matka menestykseen voi alkaa! Lämmin kiitos!

OTA YHTEYTTÄ!

CEO, brändistrategi
Heidi Hendrell
045 6696799
[email protected]
61500, Isokyrö