Toimitusjohtajamme ja konsulttimme Heidi Hendrell on aloittanut kaksivuotiskauden ELY:n tarjoamien yritysten kehittämispalveluiden vastuuasiantuntijana suomalaisten pk-yritysten markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisessä. Heidi toimii konsulttina yhteistyökumppanimme Leanet Oy:n kautta.

Markkinoinnin asiantuntija käyttöösi edullisesti

Oletko pk-yrittäjä, jolla olisi kiinnostusta kehittää yrityksensä markkinointia eteenpäin ulkopuolisen konsultin avustuksella, muttet ole vielä rohjennut aiemmin tarttua toimeen? Yrityksen kehittämispalveluiden kautta konsultin käyttäminen on yrityksellesi helppoa ja edullista, koska ELY-keskus maksaa suurimman osan konsultin palkkiosta ja sinä maksat yrittäjänä vain pienen osan (325 e + alv/pv). Saat siis huippuasiantuntijan käyttöösi ja yrityksesi markkinoinnin kutosvaihteelle kohtuullisin kustannuksin.

Konsulttimme Heidi on mukana näiden Suomen parhaiden asiantuntijoiden joukossa, jotka on kilpailutuksen kautta valittu mukaan ELY:n vastuuasiantuntijoiden verkostoon – voit valita heistä omaan käyttöösi parhaimman ja sopivimman. Jokainen asiantuntijoista toimii valtakunnallisesti, joten voit valita konsultin käyttöösi mistä tahansa Suomea. Korona-aikana voidaan konsultoinnit hoitaa myös kokonaan etänä.

Kirkastetaanko brändisi ja laitetaan digitaalinen markkinointisi tuottamaan?

Yrityksen kehittämispalveluiden kautta asiantuntijoita voi hyödyntää useampaankin eri kehityskohteeseen, mutta Heidiltä saat nimenomaan apua yrityksesi markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämiseen. Heidin vahvuuksia ovat erityisesti brändin kehittäminen ja markkinointistrategian kirkastaminen sekä digitaalisen markkinoinnin kehittäminen ja hyödyntäminen.

”Toimin sekä brändi- ja markkinointikonsulttina että nopeasti kasvavan vapaa-ajan harrasteisiin liittyvän kansainvälistyvän verkkopalvelun ja verkkokaupan startup-yrittäjänä. Aktiivinen työni kasvuyrittäjänä tuo jatkuvasti tuoretta näkemystä ja kokemusta, jonka voin jakaa myös konsultoitaville asiakkailleni.

Olen tehnyt menestyksekästä ja tuloksellista markkinoinnin kehitystyötä erityisesti kuluttajakaupan puolella mutta myös useilla eri B2B-aloilla.”

Konsultointia vahvalta pohjalta:

  • Työskennellyt ennen yrittäjyyttä aiemmin markkinointipäällikkönä ja erilaisissa viestinnän ja markkinointiviestinnän asiantuntijatehtävissä niin suomalaisissa kuin kansainvälisissäkin yrityksissä yli 10 vuotta
  • Kokemus ja koulutus sekä markkinoinnin että yrityksen johtamisesta
  • Mukana kuluttajille suunnattujen verkkopalvelujen kehityksessä yli 20 vuoden ajan
  • Vahvuus erityisesti brändin kehittämisessä ja markkinointistrategian kirkastamisessa sekä digitaalisen markkinoinnin kehittämisessä ja hyödyntämisessä

Näin pääset hyödyntämään palvelun

Jotta saat ELY:n palveluiden kautta vastuuasiantuntijan käyttöösi, sinun tulee olla täyspäiväinen yrittäjä ja yritykselläsi tulee olla tavoitteena kasvu ja kehittyminen eteenpäin sekä jo vakiintunutta toimintaa.

Yrityksen kehittämispalveluiden hakemukset ovat suhteellisen kevyitä ja nopeita täyttää ja ELY myös lupaa päätöksen niihin nopeasti, noin viikossa. Heti, kun hyväksytty päätös on olemassa, päästään aloittamaan konsultointityötä yhdessä sovitulla aikataululla. Jos kiinnostuit palvelusta, ota joko suoraan yhteyttä ELY:yn tai Heidiin, niin autamme asiassa eteenpäin.

Lisätiedot

Vastaa